تبلیغات
1000nokteh - آموزش آشپزی(خورش بادنجان پیچی)

خورش بادنجان پیچی

خورش بادنجان پیچی


 مواد لازم:

گوشت چرخ‌کرده نیم‌کیلو
پیاز سرخ شده یک عدد
گوجه‌فرنگی حلقه شده یک کیلوگرم
بادنجان یک کیلوگرم
فلفل‌دلمه‌ای حلقه شده سه عدد
آب یک استکان
آبلیمو کمی
ادویه، نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم

 طرز تهیه:

در آغاز بادنجان‌ها را پوست گرفته، آنها را از طول سه برش زده و سرخ می‌کنیم.گوشت، پیاز و ادویه را مخلوط کرده و از آن کباب‌های کوچکی به اندازه یک انگشت سبابه درآورده و سرخ می‌کنیم سپس هرکدام از کباب‌ها را لای بادنجان‌های سرخ شده گذاشته و می‌پیچیم و در آخر یک خلال دندان در آن فرو می‌کنیم تا از هم باز نشوند. سپس آنها را روی حلقه‌های گوجه و فلفل چیده، آب و کمی آبلیمو اضافه کرده و روی بادنجان‌ها می‌ریزیم و مجددا حلقه‌های فلفل و گوجه را روی آن می‌چینیم با حرارت ملایم حدود 15 دقیقه می‌گذاریم این خورش مغز پخت شود. این خورش را با نان و یا با برنج می‌توانید میل کنید.

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • قالب وبلاگ